Fallen "helbrute" kitbash

SZERZŐ: Transferatu 23:42

Üdv újra mindenkinek, aki ezt olvassa! Na jó, azoknak is, akik nem olvassák...

Elöljáróban annyit, hogy tavaly az orkjaim mellé elkezdtem gyűjteni marisokat is, mert az orkokat már túl idejétmúltnak tekintettem kódex SAMpontjából. Bizonyos seregeket sehogy sem tudtam megfogni velük, és elég bosszantó volt, hogy 16 évnyi lájtos játszadozás tapasztalatát hajíthattam ki az ablakon egy "kezdő" néhány hónapos játékos seregével szemben, nagyjából a kódex miatt. Géj nájtokat kifejezetten megutáltam ennyi idő alatt, így belefogtam egy MEQ seregbe. A fallen angels mellett tettem le a voksot, gondolván, hogy bármely cimbim oldalára állhatok majd ügyes figura-megoldásokkal, használva a dark angels vagy a káosz marin kódexet, ahogy a helyezett megkívánja... Eddig mondjuk csak a káosz oldalon szerepeltem, de ez lényegtelen.

Másik oldal, hogy - szerintem ez már néhány posztból leszűrhető - lépegető-fanatikus vagyok, jöhet "bármi", ami gépesített, humanoid szerű - és nem titán.
Ezekből következően szeretném nektek bemutatni a három gráciát, a fallenek drenya/helbrute divízióját. Emhol:
bwFullblog.jpg

A Falleneknél lényeg volt, hogy olcsó alapanyagokból legyen a sereg, nem akarok két vagyont "hülyeségre" költeni, elég ha egy vagyont költök rájuk. Ergo a drenyák alapja AoBR drenya 2/3-os többséggel, a harmadik félig-meddig ajándék volt. Köszi az inkvizítoros hobbistáknak a jó bizniszekért!
A többi alkatrész pedig mindenféle, amit otthon találtam a bitboxomban. A drenyáknál egyesével fel is sorolom majd a fontosabbakat.
A lényeg az volt, hogy olyan fegyók legyenek a drenyákon, amik benne vannak a kódexekben, de ne legyenek alap fegyók - ezért van mindegyik - kivétel a powerfist - "házilag főzve". Ha már egyszer a sör lehet "kézműves"...
Másrészről szerettem volna angel-esíteni is, de úgy, hogy kilógjon a klasszikus DA vonalból, legyen benne "valamiNemStimmel" hangulat is (pl szarkofág)

Alap drenya test alkatrészek:
A szarkofág bastion szenzor a heavy bolter oldaltornyokról, az ikonok DA ikonok, a mellkasi zászlók fenteziből, dark elf, elf, nemtudommilyen seregből vannak. Lábszárvértek stormshieldből, venerable és DA drenya lábszárvértből vannak. A nagy zászlók asszem fentezi ork warrior zászlók, az ikonok rajtuk pedig káosz járműkiegből, GK dreadknight pajzsból és purity sealekből állnak kb.

Drenya A: az Anti-termi (power scourge + plasma cannon)
dredA1blog.jpgAlapanyagok: AoBR karok, stormraven plazmaágyú, fantasy black ork buzogányok + gitárhúr, csövek.
(szerettem volna hajazni a DA knightok fegyvereire, de nem találtam alapanyagot otthon, így megelégedtem ezzel a megoldással is)

Drenya B: az anti-gyalogság (twin linked heavy bolter + powerfist+heavy flamer)
dredB1blog.jpgAlapanyagok: a powerfistet nem kell bemutatni, az egy venerable drenyáé.
A heavy bolter alapja egy ironclad hurricane bolter háza, + 2 razorback h. bolter, tomb kings zászló alsó része a "ponyva" a fegyó oldalán, és IG jármű kiegből van a tár a fegyverház alatt.

Drenya C: az anti-jármű (reaper autocannon+thunder hammer)
A kedvencem.

dredC1blog.jpgAlapanyagok: A thunderhammer alapja BA furioso drenya könyvtáros/force weaponos fegyó keze, ebbe került a GK dreadknight hammerje.
A reaper autocannon csöve egy defileré (a "gazdit" még ki kell kupálnom DA/FA-ra), törzse lascannon (a csövek anno GK drenyára kerültek :D) a dobtárak IG tank lánctalp-kerekek.

Hát, nagyjából ennyi volt a hellbuták építése, csak az A-t kell base-elni, és mehet a TTQ festés. Majd arról is posztolok, ha van rá érdeklődő.

Nos, mit szóltok?


2014 jan. 23

Címkék: angel conversion 40k warhammer dreadnought fallen kitbash

A bejegyzés trackback címe:

https://tmtmanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr525779045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sebitar · http://sebitar.blog.hu 2014.01.24. 02:41:36

Nice! A magam részéről én kíváncsi vagyok a festésre...ha esetleg még érdekel tudok szolgálni DA knight buzogánnyal:) Keress vagy kerestess MAC al:)

Sebitar

MARNEUS 2014.01.24. 02:51:46

Szóval Titokban csak készülget az a sereg :D
Jó cikk!
Szép munka a megszokott minőséggel és leleményességgel. Személyes kedvenc a nagy plazma ágyús. Egyet értek Sebitarral lássuk festve is őket :D

MAC

Transferatu 2014.01.24. 13:35:57

@Sebitar: Köszi szépen! buzogányok: Ó, banyek! most gondolkodóba estem (nem a Rodin félébe), hogy le-e szeretném cserélni a buzogány-fejeket, de azok tényleg nagyon jól néznek ki (mármint a gyáriak)! Lehetséges az érdeklődés felőlem... :D Hát ha még a DA knightok mellkasai is megvannak - ha már eccer a buzogányok nem lettek felhasználva... még alszom rá párat, ha nem baj. :)
@MARNEUS: valamennyire készülget, de ezt kalapáccsal kellett a bérmelók közé beverni :D Köfi!

Petrow 2014.01.24. 14:43:17

Következőnek egy dupla thunderhammert lóbáló, origi hellbrute-ot is megnéznék tőled :)

Transferatu 2014.01.24. 14:56:15

@Petrow: Köszi szépen! 2,5 dolog hiányzik hozzá, 1 helbrute, 1 dreadknight hammer (1 még van!) és egy "kis" green stuff... :)

TMT MANUFAKTURA

A TMT Manufaktúra egy baráti társulás, amely egyedi figurák megtervezésével-kivitelezésével-festésével foglalkozik, ezenfelül tereptárgyak és terepasztalok készítésével.A blogunk célja, hogy minél szélesebb körben ismertek legyünk, hogy berobbanjunk a köztudatba, és természetesen hogy nyomon követhetőek legyenek a munkáink.

Tagok:

Bíró Sándor alias Transferatu (az első T): Grafikus tervezés, szkrecsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat. Beteg elménk által megálmodott világot Ő veti papírra.

Boros Tamás alias MAC(az egyetlen M) : Konvertálás, szkreccsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat.

Tombi Tibor alias Tippi (az utolsó T) : Festés

Címkék

2011 (1) 2012 (1) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (1) 2016 (3) 2017 (1) 40k (9) A (1) acolyte (1) angel (1) art (1) átvezető (7) baráti (2) beach (1) bemutatkozás (1) Bemutató (1) bike (1) brainstorm (1) character (2) Címkék (2) CMON meghívó (1) conversion (11) convert (7) counters (2) daemon (2) dark (1) day (1) deathskull (3) deff (2) diorama (6) dread (2) dreadnought (1) dwarf (1) DZC (4) épület (9) eszköz (1) évkezdő (1) fallen (1) fantasy (1) Fantasy (7) festés (9) flames (1) games (1) gamesday (6) grafika (2) green (9) greenstuff (2) heresy (1) ismertető (3) jam (1) Khador (5) kicsomagolás (2) kitbash (17) Kommentár nélkül (1) konvert (12) KOW (1) közös Cikk (1) malifaux (7) MalifauxJam (2) Móvár (2) nemzetközi (2) nurgle (1) of (1) ogre (1) ork (8) paint (6) painting (3) reklám (1) renowar (1) stuff (3) styrol (18) szabály (1) szkreccs (14) szpííd (2) talp (1) terrain (2) terv (6) törpe (3) Tutorial (7) Uj játék (4) Új játék DZC (3) unclean (1) verseny (9) waagh (1) war (1) warhammer (14) Warmachine (5) western (6) ww2 (2) Címkefelhő

Friss topikok

süti beállítások módosítása