Festések !

SZERZŐ: MARNEUS 20:29

Sziasztok !

Lassan egy hónap is eltelet a legutóbbi jelentkezésünk óta szóval itt van egy kis frissítés. Jelen pillanatban festési projekt zajlik ezerrel mégpedig Gróf Úr POM seregét mázolgatom. A cél a TTQ+ és fontos tényező az idő is ezért amolyan Speedpaint jellegel csináltam a figurákat ! A Redeemer 6 óra alatt készült el és meg kell mondjam , hogy nekem nagyon bejön . Nem mellékes szempont , hogy Gróf Úrnak is nagyon tetszett a dolog :-) A másik figura egy Seneschal aki szintén hamar kész lett azonban egy öngól következtében (a lakk feloldotta a zászló festését) elhúzódott a dolog és így pár óra plusz került a festésre. 

A  képeken megmutatkozik mennyire nem tudok fényképezi de azért alakulok. Sajna nagy nyűgöm , hogy a makró sok olyan hibát is kihoz ami a valóságban nem ennyire vagy semennyire sem látszódik. Ezen kis hibákat nézzétek el nekem :-)

Íme ! 

 és...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lehetőség adott tessék megjegyzéseket és észrevételeket írni. A közeljövőben (reményeim szerint) még születik pár bejegyzés. Ezek közül lesz Anvil of Doom építése (Tippinek), Malifaux figurák festve és összerakva, valamint kialakulóban van egy felkérés aminek a keretein belül egy terepasztalhoz kell építeni tereptárgyakat:). Szóval figyeljetek és lessétek az új bejegyzéseket .

 MAC

2011 már. 11

Címkék: festés szpííd

A bejegyzés trackback címe:

https://tmtmanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr692731860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

TMT MANUFAKTURA

A TMT Manufaktúra egy baráti társulás, amely egyedi figurák megtervezésével-kivitelezésével-festésével foglalkozik, ezenfelül tereptárgyak és terepasztalok készítésével.A blogunk célja, hogy minél szélesebb körben ismertek legyünk, hogy berobbanjunk a köztudatba, és természetesen hogy nyomon követhetőek legyenek a munkáink.

Tagok:

Bíró Sándor alias Transferatu (az első T): Grafikus tervezés, szkrecsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat. Beteg elménk által megálmodott világot Ő veti papírra.

Boros Tamás alias MAC(az egyetlen M) : Konvertálás, szkreccsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat.

Tombi Tibor alias Tippi (az utolsó T) : Festés

Címkék

2011 (1) 2012 (1) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (1) 2016 (3) 2017 (1) 40k (9) A (1) acolyte (1) angel (1) art (1) átvezető (7) baráti (2) beach (1) bemutatkozás (1) Bemutató (1) bike (1) brainstorm (1) character (2) Címkék (2) CMON meghívó (1) conversion (11) convert (7) counters (2) daemon (2) dark (1) day (1) deathskull (3) deff (2) diorama (6) dread (2) dreadnought (1) dwarf (1) DZC (4) épület (9) eszköz (1) évkezdő (1) fallen (1) Fantasy (7) fantasy (1) festés (9) flames (1) games (1) gamesday (6) grafika (2) green (9) greenstuff (2) heresy (1) ismertető (3) jam (1) Khador (5) kicsomagolás (2) kitbash (17) Kommentár nélkül (1) konvert (12) KOW (1) közös Cikk (1) malifaux (7) MalifauxJam (2) Móvár (2) nemzetközi (2) nurgle (1) of (1) ogre (1) ork (8) paint (6) painting (3) reklám (1) renowar (1) stuff (3) styrol (18) szabály (1) szkreccs (14) szpííd (2) talp (1) terrain (2) terv (6) törpe (3) Tutorial (7) Uj játék (4) Új játék DZC (3) unclean (1) verseny (9) waagh (1) war (1) warhammer (14) Warmachine (5) western (6) ww2 (2) Címkefelhő

Friss topikok

süti beállítások módosítása