From Wonderland - Part I.

SZERZŐ: goblinpirate 18:20

figure.jpg

Kedves olvasóink, tisztelt TMT fanok!

(helyesírási hibákért az oldal nem vállal felelősséget,és én sem! :D)

Végre imhol az idő midőn a társulás elveszett tagja előássa magát csodaország színes forgatagából,és megmutatja hogy míly csodás mutatni valót hozott magával.

Kezdeném egy kis ismertetővel,és flashback-el, hogy mindenki tisztában legyen a miért-el és a hogyan-al.

 Február-Március környékén összeröffent a társaság Tominál egy jó fajta eszem-iszomra, amit megfejeltünk egy in depth brain sztorminggal is.

Tomi annak idején akart pár egyedi inkvizítori modellt,amikhez kellett neki artwork, fel is kérte hát Sanyi mesterünk hogy használja mágikus képességeit és formázzon pár képet a warból de hirtelen. És lőn így elkészült 3 db fantasztikus kép, amelyek alapján elkészült 4 db fantasztikus modell, mondanom sem kell artworker a Sanyi volt, a szkrecc/GS szaki meg a Tomi.

Ezekre a modellekre én minden egyes ott tartózkodásom idején csorgattam a nyálam a vitrinen keresztül, és persze dicséretekkel is illettem őket, ez nem volt másképp a brainstorming napján sem, így esett hogy Sanyi és Tomi a hátam mögött összedugták a fejüket és felvetették az ötletét annak, hogy fessem ki a modelleket, így téve 100%-os TMT munkává őket, nagy örömmel igent bólintottam és így jutottunk el ehhez a cikkhez.

Elég sok bérmunkám van, plusz volt elég bajom, így csak most lett kész az első páciens, aminek örülök is meg nem is, mondhatnám hogy egyik szemem sír, a másik meg üveg.

Viszont igyekszem Szeptemberig befejezni a maradék hármat, így kicsit felpezsdítve a blogot, főleg azért mert Szeptember második hétvégéjén valószínűleg megint összedugjuk a fejünket és szép gesztus lenne tőlem ha nem csak kapnék( Anvil of doom, malifó display base, szkreccs orgona ágyú, 2 gyrokopter talán), hanem adnék is.

 No, eleget téptem a szám, így most térünk rá a figurára. A modell egy ultra karakter,  maga a modell és a base is, engem egy tyranid wars-os hősre emlékeztet, de mivel fluff ügyben nem vagyok illetékes ezért ezt a részét és a találgatásokat hagyjuk is. Erről a modellről artwork képen nincsen, úgyhogy azt majd a következőnél.

Ebből következett hogy ultra lesz a séma, és azt próbálom megfelelő minőségben kidolgozni.

A páncél alapja ultra kék, és wolf grey-el világosítottam,egyszerű rétegelés. Kapott ide-oda koptatást, ami ultra kék+fekete feltukmálva és ebbe került VGC chainmail. Ide-oda raktam rá fehér litániát,mert jól mutat,  van ahol jól sikerült,van ahol kevésbé.

Purity seal-ekkel mostanában bajban vagyok: bestial brown alap, világosítva csontszínnel, fekete litánia, bemosva devlan mud-al, koponyák szintén( Tündércafat irigylésre méltóan jobban csinálja nálam ezeket).

arany részek: VGC bronz, devlan mud, burnished gold highlight.

a nida fejekhez az egyik gw-s sémát vettem alapul, nagyon nincs mit mesélni rajta.

talp: a köves részek egyszerű szürke-fehér száraz ecsettel vannak, a slime részek, dwarf flesh, elf flesh száraz ecset, baal red bemosás, vissza száraz ecset, és a lakkozás után átkentem fényes lakkal, a moha a köveken blister szivacsból van, elég frankó mohát lehet belőle kreálni.

Körülbelül ennyi lenne, mindenkinek jó olvasgatást, nézelődést,

kommentet/észrevételt/véleményt alant lehet nyugodtan posztolgatni, pozitív - negatív egyaránt!

Teszek be pár képet mutatóba, a többit a tárhelyemen  a link által eléritek.

Kellemes napot mindenkinek.
Tippi.

 https://picasaweb.google.com/108815255237549092407/SzerintetekSzep

 

2011 aug. 19

A bejegyzés trackback címe:

https://tmtmanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr833165451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MARNEUS 2011.08.19. 20:39:09

Kiba Király !!!!
NAgyon tetszik ! Remélem hamarosan a többit is sikerül megcsinálni ! Várom a többit :)
...és Szeptembert meg mégjobban!

MAC

Transferatu 2011.08.22. 18:44:27

Szerintem is csinos darab lett! Ha még mindig a bogarakkal játszanék, most biztos utálnám ezt a figurát - de szerencsére már nem vagyok bogaras. A többit is kíváncsian várom. Hány év kell is ezek befejezéséhez? Mert ha jól emlékszem, a rajzok 2006-osak talán...

MARNEUS 2011.08.22. 22:29:05

....ahaaaa.... de lehet, hogy +/- 1 év :)

MAC

Transferatu 2011.08.26. 09:08:53

Ja, +1 év. A konceptek 2007 augusztusiak. :D
Várom a többit is naon!

TMT MANUFAKTURA

A TMT Manufaktúra egy baráti társulás, amely egyedi figurák megtervezésével-kivitelezésével-festésével foglalkozik, ezenfelül tereptárgyak és terepasztalok készítésével.A blogunk célja, hogy minél szélesebb körben ismertek legyünk, hogy berobbanjunk a köztudatba, és természetesen hogy nyomon követhetőek legyenek a munkáink.

Tagok:

Bíró Sándor alias Transferatu (az első T): Grafikus tervezés, szkrecsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat. Beteg elménk által megálmodott világot Ő veti papírra.

Boros Tamás alias MAC(az egyetlen M) : Konvertálás, szkreccsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat.

Tombi Tibor alias Tippi (az utolsó T) : Festés

Címkék

2011 (1) 2012 (1) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (1) 2016 (3) 2017 (1) 40k (9) A (1) acolyte (1) angel (1) art (1) átvezető (7) baráti (2) beach (1) bemutatkozás (1) Bemutató (1) bike (1) brainstorm (1) character (2) Címkék (2) CMON meghívó (1) conversion (11) convert (7) counters (2) daemon (2) dark (1) day (1) deathskull (3) deff (2) diorama (6) dread (2) dreadnought (1) dwarf (1) DZC (4) épület (9) eszköz (1) évkezdő (1) fallen (1) fantasy (1) Fantasy (7) festés (9) flames (1) games (1) gamesday (6) grafika (2) green (9) greenstuff (2) heresy (1) ismertető (3) jam (1) Khador (5) kicsomagolás (2) kitbash (17) Kommentár nélkül (1) konvert (12) KOW (1) közös Cikk (1) malifaux (7) MalifauxJam (2) Móvár (2) nemzetközi (2) nurgle (1) of (1) ogre (1) ork (8) paint (6) painting (3) reklám (1) renowar (1) stuff (3) styrol (18) szabály (1) szkreccs (14) szpííd (2) talp (1) terrain (2) terv (6) törpe (3) Tutorial (7) Uj játék (4) Új játék DZC (3) unclean (1) verseny (9) waagh (1) war (1) warhammer (14) Warmachine (5) western (6) ww2 (2) Címkefelhő

Friss topikok

süti beállítások módosítása