Big Mek menü I. deff dread konverziók

SZERZŐ: Transferatu 09:38

Üdv mindenkinek!

Ahogy ígértem, a qvadstompy befejezése után posztolok egyet az eddig elkészült ork drenyákról, íme.

Elöljáróként annyit, hogy sem festeni, sem fotózni nem tudok olyan szinten, mint szeretnék. Aki verseny-kategóriát szeretne látni, annak ezt a bejegyzést nem ajánlom.

Következzenek hát a gépek-képek, kb időrendben...

Íme a négy elkészült drenya a seregemből. Base-elés persze nincs mindenhol - de ha full base-elt babákat akartam volna felrakni, lehet hogy még egy jó fél évig halasztottam volna ezt a postot - nem nagyon szeretek base-elni.

No, nézzük a deathskull seregem önjáró gyilkológépeit kiöregedési sorrendben.

 

I. Grot-Stompy

Ennek a miniatűrizált gargantnak az alapanyagát még a megboldogult Trollbarlangban boltoltam, évekig ott állt, hiányosságai és öntési hibái miatt kutya sem akarta megvenni. Nekem végső soron megtetszett, és hogy ne árválkodjon, beolvasztottam az akkor még friss ork seregembe. Kellett hozzá még egy azóta OOP big grabba kit, meg néhány apróság, plusz ződ cucc. Nem egy nagy durr, de deff dread-nek megfelelő, két CCW-vel, big sutával és pörkölővel... akkor még volt searchlight upgrade is... Kap majd egy méltó base-t a vénség - valamikor, biztos.

 

II. Looted Abomination-class dreadnought

A jó öreg space crusade egy remek darabja volt az alap, amely gazdát cserélt (többször is talán?) Ferreus és MAC között, de mivel egyikük sem tudott mit kezdeni a formával, ezért első adandó alkalommal lecsaptam a lehetőségre. Az Abomination class a hosszabb lábú (gyorsabb mozgású), négy nehézfegyveres drenya az említett játékból. A hátsó/felső fegyverállványokat levágtam, helyükre az IG tankok tolólapátjából mixeltem egy váll/felkar-modult, a többit szerintem látjátok, hogy mi. A vállmodul tetején a szögletes blokk az IG tank lánctalp fedő páncéllapjaiból lett mixelve, hátsó része SM attack bike oldalkocsijának ülése+land raider oldalajtó darab, az állkapocs az új motorkok első kerékvédője vagy mi. Base-t majd kap - szintén méltót és szintén a bizonytalan jövőben...

 

III. Iron bull

Szimpla SM drenya alap - MAC szerint nem is nagyon orkosítottam, legalábbis nem eléggé, remélem a festés azért elvitte ork irányba. A fej a fentezi black ork doboz zászlaja csonkolva, a nyaka az apocalypse vagy cityfight (?) járműkieg keretről a káosz bigyó nyaka. Egyebet nem tudok mondani róla, kérem kaccsolja ki...

 

IV. Qvad-stompy

No, hát ilyen lett a lépegető. Ő megkapta a base-elést - ami miatt a maradék hajam is kihullott festés közben. Remélem, a pingálás jobban eltüntette az SM drenya mivoltát (szarkofág pl). Kicsit sötétebb, mint szerettem volna, de már nem fogom piszkálni.

 

Még kellene egy drenya, hogy ki lehessen hozni a stompy army-t fullosan, ez még várat magára. Ötlet már van, alapanyag még nincs. Mellesleg ott hever 2 mega-dread félkészen és vagy tucatnyi killer kan (ebből három a gyári verzió), amiket méltatlanság lenne ismét háttérbe szorítani.

 

Remélem, tetszenek - és a festő mesterek sem fordultak le a székekről kínjukban.

2011 sze. 08

Címkék: convert ork dread kitbash deff deathskull

A bejegyzés trackback címe:

https://tmtmanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr123210791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iipepeii 2011.09.08. 15:15:56

Kivétel nélkül, mind nagyon tetszik, festéssel, konverzióval együtt. A Space Crusade-es figura nagyon idegen volt nekem először, de azután utánanéztem, hogy mi is ez a játék és mostmár inkább a nosztalgikus jelzőt használnám rá. Összességében nagyon hangulatosak, "szépek", bizonyára öröm velük játszani. :) 10/10

Transferatu 2011.09.08. 15:45:03

@iipepeii:
Hú, hát köszönöm ismét a 10/10-et, igazán kedves! :)
Eleddig egyszer játszottam stompy army-val, de a scenario eléggé duplavagysemmi volt alapvetően, és hát MAC-nak jöttek rosszabbul a dobások - és az egységek. Mindenesetre akkor öröm volt velük játszani ;-)
Most is kipróbálnék egy hasonló csatát ezzel a gerinc-sereggel, miután ki is pingáltam őket, sokkal "megfoghatóbbak" és élvezhetőbbek lettek...

kabaman 2011.09.08. 16:38:42

-Mit parancsol Uram?
-Egy ork drenyát kérek, de agyonkonvertálva.
-De Uram, ez egy McDonald's!
-Hmm... Akkor egy sajtburgert kérek... és... egy ork drenyát agyonkonvertálva!

Transferatu 2011.09.08. 16:57:03

@kabaman:
:D
A második "De uram..." után meg jöhet a Dakka-dakka! :D
jami!

MARNEUS 2011.09.08. 19:33:22

:D
Transferatu !

Ismételten zseniális alkotást láthatunk tőled.Mint mindig nekem most is tetszenek és csak csatlakozni tudok az előttem posztolókhoz !
Kis pontosítás, bár lehet én emlékszem rossszul, hoyg az Abo drenya az nem Ferreustol van hanem egy TLK-s kollégától és akkor neki még volt kicsi is meg nagy is!
Egyébként én is Max pontot adok rá :D
Dakka-Dakkka
MAC

goblinpirate 2011.09.08. 21:15:45

WROOOOOOY!

IMÁDDOOM ŐKKETTT VAZZEEEEG! Még mindig azt mondom hogy te és Tomi igazán ügyesek és kreatívak vagytok konvert/szkreccs téren^^.
Elég orkosak,a sima aobr drenya is, ennél orkosabb már túl csicsa lenne szerintem.
10/10!

Transferatu 2011.09.09. 09:01:47

@MARNEUS:
Köszikösziköszi!
Én emlékszem rá, hogy valamelyikőtöktől szereztem, és van egy sanda gyanúm, hogy tőled, mivel nem tudtad beilleszteni az Ultráid közé, bármennyire is régi és fennkölt darab. Hogy te kitől szerezted, aztat nem tudom. Ferreusnak volt kisebb verziója, és asszem ezen is molyolt, de akkor a jelek szerint csak mint másik lehetséges vevő jött szóba...

@goblinpirate:
Na már megint max pont, akkor én itt most hátradőlök és nem fejlődök tovább. :D
Tény hogy kellett a szimplára a festés, hogy orkos legyen...

Sebitar · http://sebitar.blog.hu 2011.09.09. 23:12:14

Uff!

Tényleg nagyon pöpecek, nekem egy kicsit a Looted Abomination-class dreadnought idegen, de a többi nagyon bejövős:)

Sebitar

Tündércafat 2011.09.10. 16:02:05

Kreatív, kreatív, .... looted soulgrinder, na-na-na? :D

Transferatu 2011.09.10. 20:53:00

@Sebitar:
Köszi szépen!
Az abomination ilyen időtávból tényleg idegennek hathat, de a korabeli dreadnoughtokkal összevetve egyáltalán nem. Kicsit eljárt a design fölött az idő, de nekem változatlanul tetszik, és szívmelengetően régi, mondhatni Óvilág-beli gépezet, amikor még a 40k is inkább sötét Grimm-mese volt, mint vérdarálós-kiábrándítóan realisztikusra törekvős... (Rogue trader, WH40K 2nd. ed, stb).
A stílus idegenséggel egyetértek, ennek ellenére szeretem a dögöt. :)

@Tündércafat:
Gondolatolvasók kíméljenek! :D
Egen, a két mega dread alapja majdnem soul grinder, defiler, két részre szedve, de majd ha kész lesz, megmutatom őket is...
Az utolsó "szimpla" drenya alapja a DE pain engine lesz... adjunk lehetőséget a Painboyoknak is a kreatívkodásra ;-) Da great big cybork!

Leaxe 2012.09.24. 15:47:54

szegény great gargant. Valahol egy epic warlord sirdogál mert nem találja. :)

Transferatu 2012.09.24. 15:56:45

@Leaxe: Háttööö... Igen. :D
Nem túl etikusan otthagyta az epikusat. De legalább néhanapján előveszik és tologatják a csatamezőn. mert Epicet nem játszom, csak 40K-t... már amikor...

TMT MANUFAKTURA

A TMT Manufaktúra egy baráti társulás, amely egyedi figurák megtervezésével-kivitelezésével-festésével foglalkozik, ezenfelül tereptárgyak és terepasztalok készítésével.A blogunk célja, hogy minél szélesebb körben ismertek legyünk, hogy berobbanjunk a köztudatba, és természetesen hogy nyomon követhetőek legyenek a munkáink.

Tagok:

Bíró Sándor alias Transferatu (az első T): Grafikus tervezés, szkrecsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat. Beteg elménk által megálmodott világot Ő veti papírra.

Boros Tamás alias MAC(az egyetlen M) : Konvertálás, szkreccsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat.

Tombi Tibor alias Tippi (az utolsó T) : Festés

Címkék

2011 (1) 2012 (1) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (1) 2016 (3) 2017 (1) 40k (9) A (1) acolyte (1) angel (1) art (1) átvezető (7) baráti (2) beach (1) bemutatkozás (1) Bemutató (1) bike (1) brainstorm (1) character (2) Címkék (2) CMON meghívó (1) conversion (11) convert (7) counters (2) daemon (2) dark (1) day (1) deathskull (3) deff (2) diorama (6) dread (2) dreadnought (1) dwarf (1) DZC (4) épület (9) eszköz (1) évkezdő (1) fallen (1) fantasy (1) Fantasy (7) festés (9) flames (1) games (1) gamesday (6) grafika (2) green (9) greenstuff (2) heresy (1) ismertető (3) jam (1) Khador (5) kicsomagolás (2) kitbash (17) Kommentár nélkül (1) konvert (12) KOW (1) közös Cikk (1) malifaux (7) MalifauxJam (2) Móvár (2) nemzetközi (2) nurgle (1) of (1) ogre (1) ork (8) paint (6) painting (3) reklám (1) renowar (1) stuff (3) styrol (18) szabály (1) szkreccs (14) szpííd (2) talp (1) terrain (2) terv (6) törpe (3) Tutorial (7) Uj játék (4) Új játék DZC (3) unclean (1) verseny (9) waagh (1) war (1) warhammer (14) Warmachine (5) western (6) ww2 (2) Címkefelhő

Friss topikok

süti beállítások módosítása