WW2 terep elemek terve rettenetesen székelyesen

SZERZŐ: Transferatu 21:06

 Üdv!

 

Hát én jó ideje nem jártam erre aktívan. Az igazat megvallva, kiadós és krónikusnak tűnő alkotói válságom élem hobbi és egyebek terén (fehér sálam lobog a nyakamban az alkonyi szélben, és meredek a horizont irányába, néha ökleimet az ég felé emelve ordítom hogy "Miééért?"). Nincs túl sok időm, legkevésbé energiám mostanság fun dolgokra, és csak remélni tudom, hogy a tavasz engem inkább napelemesen feltölt, semmint lefáraszt.

Pedig elvileg lenne megrendelés (hacsak nem tántorodott vissza a megrendelő a megbocsájthatatlan késlekedésem miatt), honor' helyett azonban egyenlőre a seggberúgásra gyúrok mindenki irányából. Szorri!

Viszont MAC rendszeresen nyaggat, és jogosan rám pakolja a konceptes melót, amikor van.

Úgyhogy van szerencsém felvonultatni az új(abb) projektet, kooperéjsönben (no jó, ez túlzás, én csak firkálok, ő meg minden mást csinál) készülendő Flames of War(?) keretein belüli székely terep-elemek sorát. 

A megrendelés lefixálása után tartottam egy kis tér-idő-utazást a világháborús Székelyföldre, hogy megfelelő inspirációt tudjak meríteni, ezek után igyekeztem a vizuális élményeket frissen tartva, egy kicsit leegyszerűsítve megtervezni a szettet, mivel ugye a FoW kisebb léptékű babákat és egyebeket használ.

Ímhol a rajzok (ööö, izé, firkák, mert a vonaton készültek hazafelé, egyenes vonalat csak nyomokban tartalmazhatnak). Tádámm!

Templom az első piktúra. Kő alapon fa felépítmény. Ilyesmiket mindenki látott már, sőt, ennél jóval szebbek is akadnak, de a méretezés miatt le kellett adnom a barokkos vonalakból ;-)

'Pajti. Vigyázat, nyomokban haszonállatokat tartalmazhat! Ez azééért meglátásom szerint nem annyira székelyes, a tetőt lehetne egyszerűbben is megoldani - főleg persze szalmatetővel, de ember legyen a talpán, aki ezt 1,5 cm-s léptékben kivitelezi.

A nagyobb ház képe. Remélem, MAC nem felejti el a kivitelezés hevében, hogy külön instrukciót kapott a házak szintjeinek "nyithatóságára". Meglepő módon ez a háború idején elterjedt erdélyi háztípus volt - én egész meglepőnek találtam.

A kisebb ház képe, no meg a hátoldalának és alaprajzának vázlata, épp akkorában, hogy MAC ne tudja kivenni, hogy mi is van a képen. :D

 

Hát ennyit a konceptekről, és ha minden jól alakul, akkor az első produktumok képeit MAC még a nyuszi előtt, megelőző csapásként fogja feltölteni.

Jöhetnek a kritikák észrevételek és a seggberúgások is. :D

 

Üdv:

T

2012 már. 26

Címkék: war grafika of terv flames

A bejegyzés trackback címe:

https://tmtmanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr604342094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goblinpirate 2012.03.26. 23:09:07

Először is, Csatt(Seggbe rúgás hangeffekt) :D

Jók lettek nagyon a koncept-ek, a templom kifejezetten és kiváltképp azért mert minimalista,nem kell a csicsa mindig.

A pajta nekem inkább ilyen Fantasy regényben körül írt verzió, viszont tetszik.

Összességében végre hallani felőled és jók lettek, ez a lényeg! :)

MARNEUS 2012.03.27. 08:13:01

Igen -igen !
Csatlakozom én is az előttem hangeffektelőhöz és én is küldök egy Virtuális seggberúgást !
Valóban az első épület Kábrió kivitelben már kész is ...erről még ma írok ! Egyébként mint már azt mondtam is Nekem nagyon tetszenek a Conceptek !

MAC

Transferatu 2012.03.27. 08:20:15

Hojj!
Köszi a mindent!
A pajta tényleg kicsit mixelt, de ki lehet javítani, ha a megrendelőnek nem tetszik - bár nem még hallottam panaszt. Lehet hogy a fentezi asztalunkhoz is készülni fog egy ilyen abban a méretarányban, mert MACnek tetszik a cuccos.

Transferatu 2012.03.27. 08:21:09

@MARNEUS:
Köszike! :)
"...és örvendeztek vala."

Sebitar · http://sebitar.blog.hu 2012.03.27. 17:36:31

Uff!

Nagyon jól néznek ki, nekem nagyon bejön ez a stílus...

Sebitar

Transferatu 2012.03.27. 19:12:25

@Sebitar:
Köszönöm szépen, a székelyek nevében is, ha szabad idetennem. :)

TMT MANUFAKTURA

A TMT Manufaktúra egy baráti társulás, amely egyedi figurák megtervezésével-kivitelezésével-festésével foglalkozik, ezenfelül tereptárgyak és terepasztalok készítésével.A blogunk célja, hogy minél szélesebb körben ismertek legyünk, hogy berobbanjunk a köztudatba, és természetesen hogy nyomon követhetőek legyenek a munkáink.

Tagok:

Bíró Sándor alias Transferatu (az első T): Grafikus tervezés, szkrecsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat. Beteg elménk által megálmodott világot Ő veti papírra.

Boros Tamás alias MAC(az egyetlen M) : Konvertálás, szkreccsbuild, tereptárgy készítés és minden egyéb kézügyességet megkívánó feladat.

Tombi Tibor alias Tippi (az utolsó T) : Festés

Címkék

2011 (1) 2012 (1) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (1) 2016 (3) 2017 (1) 40k (9) A (1) acolyte (1) angel (1) art (1) átvezető (7) baráti (2) beach (1) bemutatkozás (1) Bemutató (1) bike (1) brainstorm (1) character (2) Címkék (2) CMON meghívó (1) conversion (11) convert (7) counters (2) daemon (2) dark (1) day (1) deathskull (3) deff (2) diorama (6) dread (2) dreadnought (1) dwarf (1) DZC (4) épület (9) eszköz (1) évkezdő (1) fallen (1) fantasy (1) Fantasy (7) festés (9) flames (1) games (1) gamesday (6) grafika (2) green (9) greenstuff (2) heresy (1) ismertető (3) jam (1) Khador (5) kicsomagolás (2) kitbash (17) Kommentár nélkül (1) konvert (12) KOW (1) közös Cikk (1) malifaux (7) MalifauxJam (2) Móvár (2) nemzetközi (2) nurgle (1) of (1) ogre (1) ork (8) paint (6) painting (3) reklám (1) renowar (1) stuff (3) styrol (18) szabály (1) szkreccs (14) szpííd (2) talp (1) terrain (2) terv (6) törpe (3) Tutorial (7) Uj játék (4) Új játék DZC (3) unclean (1) verseny (9) waagh (1) war (1) warhammer (14) Warmachine (5) western (6) ww2 (2) Címkefelhő

Friss topikok

süti beállítások módosítása